Nabeschouwing Bolton Wanderers - Huddersfield Town (0-4) || League One 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Huddersfield Town (0-4)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Alex Chilowicz geëindigd in een 0-4 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Josh Koroma, waarmee Huddersfield Town met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 59e minuut voor dat Huddersfield Town via Josh Koroma op 0-2 kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Huddersfield Town, waarmee Ben Wiles zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Huddersfield Town in de 81e minuut, nadat Antony Evans de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Huddersfield Town.

LIVE Bolton Wanderers - Huddersfield Town 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor George Thomason Bolton Wanderers
44' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Josh Koroma met assist van Callum Marshall Huddersfield Town 0-1
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel Victor Adeboyejo voor Dion Charles Bolton Wanderers
46' Wissel Huddersfield Town Wissel Jaheim Headley voor Mickel Miller Huddersfield Town
47' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Jonathan Hogg Huddersfield Town
59' Penalty Huddersfield Town Penalty Josh Koroma Huddersfield Town 0-2
60' Wissel Bolton Wanderers Wissel Scott Arfield voor Kyle Dempsey Bolton Wanderers
68' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Ben Wiles met assist van Tom Lees Huddersfield Town 0-3
69' Wissel Huddersfield Town Wissel Joe Hodge voor Jonathan Hogg Huddersfield Town
69' Wissel Huddersfield Town Wissel Freddie Ladapo voor Callum Marshall Huddersfield Town
70' Wissel Bolton Wanderers Wissel Josh Sheehan voor Chris Forino Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel John McAtee voor Aaron Collins Bolton Wanderers
80' Wissel Huddersfield Town Wissel Tom Iorpenda voor Ben Wiles Huddersfield Town
80' Wissel Huddersfield Town Wissel Bojan Radulović voor Josh Koroma Huddersfield Town
81' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Antony Evans Huddersfield Town 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Huddersfield Town
Opstellingen Bolton Wanderers - Huddersfield Town
De opstellingen van Bolton Wanderers en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.