Nabeschouwing Bolton Wanderers - Peterborough United (1-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 26 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 26 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Peterborough United (1-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Bolton Wanderers kreeg in de 99e minuut een strafschop toegekend, die door D. Charles werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 99 minuten was het Klaidi Lolos die Bolton Wanderers op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Yates, waardoor Bolton Wanderers de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Bolton Wanderers - Peterborough United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
53' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor S. Schön Bolton Wanderers
64' Wissel Peterborough United Wissel Sam Curtis voor James Dornelly Peterborough United
68' Wissel Bolton Wanderers Wissel D. Charles voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
68' Wissel Peterborough United Wissel Bradley Ihionvien voor Ricky-Jade Jones Peterborough United
69' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Sam Curtis Peterborough United
71' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Jack Sparkes Peterborough United
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Klaidi Lolos voor John McAtee Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Randell Williams voor S. Schön Bolton Wanderers
85' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Bradley Ihionvien Peterborough United
88' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Emmanuel Fernandez Peterborough United
91' Wissel Peterborough United Wissel Donay OBrien-Brady voor Joel Randall Peterborough United
99' Penalty gemist Bolton Wanderers Penalty gemist D. Charles Bolton Wanderers
99' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Klaidi Lolos Bolton Wanderers 1-0
100' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Klaidi Lolos Bolton Wanderers
98' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Ryan De Havilland Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Peterborough United
Opstellingen Bolton Wanderers - Peterborough United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.