Nabeschouwing Bolton Wanderers - Wrexham (0-0) || League One 2024/2025

Zondag 18 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Bolton Wanderers het zondag 18 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wrexham. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Wrexham (0-0)

De League One 2024/2025 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Wrexham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Bolton Wanderers dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Bolton Wanderers, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ben Speedie niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Bolton Wanderers - Wrexham 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Ricardo Santos Bolton Wanderers
65' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Szabolcs Schön Bolton Wanderers
70' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Thomas OConnor Wrexham
72' Wissel Wrexham Wissel Steven Fletcher voor Ollie Palmer Wrexham
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel Kyle Dempsey voor Aaron Collins Bolton Wanderers
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel Victor Adeboyejo voor Dion Charles Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Scott Arfield voor John McAtee Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jordi Osei-Tutu voor Josh Dacres-Cogley Bolton Wanderers
79' Wissel Wrexham Wissel Oliver Rathbone voor Jack Marriott Wrexham
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jay Matete voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
91' Wissel Wrexham Wissel George Evans voor Elliot Lee Wrexham
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Wrexham
Opstellingen Bolton Wanderers - Wrexham
De opstellingen van Bolton Wanderers en Wrexham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Wrexham zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.