Nabeschouwing Bristol Rovers - Wigan Athletic (0-4) || League One 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Bristol Rovers het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Wigan Athletic (0-4)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Scott Jackson geëindigd in een 0-4 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Joe Hugill, waarmee Wigan Athletic met 0-1 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Joe Hugill op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Wigan Athletic, waarmee Thelo Aasgaard zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Wigan Athletic in de 71e minuut, nadat Luke Chambers de 0-4 wist te scoren. In de 84e minuut werd Taylor Moore van Bristol Rovers met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Wigan Athletic met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Wigan Athletic.

LIVE Bristol Rovers - Wigan Athletic 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Joe Hugill Wigan Athletic 0-1
40' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Joe Hugill Wigan Athletic 0-2
44' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Thelo Aasgaard Wigan Athletic
46' Wissel Bristol Rovers Wissel Scott Sinclair voor Isaac Hutchinson Bristol Rovers
46' Wissel Bristol Rovers Wissel Connor Taylor voor Lino Sousa Bristol Rovers
51' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Thelo Aasgaard Wigan Athletic 0-3
61' Wissel Bristol Rovers Wissel Shaqai Forde voor Ruel Sotiriou Bristol Rovers
61' Wissel Bristol Rovers Wissel Jamie Lindsay voor Jake Garrett Bristol Rovers
66' Wissel Wigan Athletic Wissel Callum McManaman voor Dion Rankine Wigan Athletic
69' Wissel Bristol Rovers Wissel Gatlin ODonkor voor Promise Omochere Bristol Rovers
71' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Luke Chambers Wigan Athletic 0-4
75' Wissel Wigan Athletic Wissel Dale Taylor voor Thelo Aasgaard Wigan Athletic
75' Wissel Wigan Athletic Wissel Babajide Adeeko voor Matthew Smith Wigan Athletic
76' Wissel Wigan Athletic Wissel Maleace Asamoah voor Silko Thomas Wigan Athletic
80' Wissel Wigan Athletic Wissel Calvin Ramsay voor James Carragher Wigan Athletic
84' Rode kaart Bristol Rovers Rode kaart voor Taylor Moore Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Wigan Athletic
Opstellingen Bristol Rovers - Wigan Athletic
De opstellingen van Bristol Rovers en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.