Nabeschouwing Burton Albion - Bristol Rovers (1-3) || League One 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Burton Albion het zaterdag 5 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Bristol Rovers (1-3)

Het League One duel tussen Burton Albion en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Danilo Orsi-Dadomo, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Shaqai Forde, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette Scott Sinclair zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bristol Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

In de 82e minuut werd Terence Vancooten van Burton Albion met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Burton Albion het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 93 minuten werd de voorsprong voor Bristol Rovers vergroot nadat Grant Ward de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Bristol Rovers.

LIVE Burton Albion - Bristol Rovers 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Danilo Orsi-Dadomo met assist van Elliot Watt Burton Albion 1-0
39' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Tomas Kalinauskas Burton Albion
45' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Kamil Conteh Bristol Rovers
46' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Charlie Webster Burton Albion
50' Wissel Bristol Rovers Wissel Shaqai Forde voor Bryant Akono Bilongo Bristol Rovers
50' Wissel Bristol Rovers Wissel Grant Ward voor Jamie Lindsay Bristol Rovers
52' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Shaqai Forde met assist van Grant Ward Bristol Rovers 1-1
59' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Scott Sinclair met assist van Grant Ward Bristol Rovers 1-2
61' Wissel Bristol Rovers Wissel Taylor Moore voor Jack Hunt Bristol Rovers
62' Wissel Burton Albion Wissel Romelle Donovan voor Charlie Webster Burton Albion
71' Wissel Bristol Rovers Wissel Luke McCormick voor Ruel Sotiriou Bristol Rovers
71' Wissel Bristol Rovers Wissel Gatlin ODonkor voor Promise Omochere Bristol Rovers
72' Wissel Burton Albion Wissel Jack Cooper-Love voor Ben Whitfield Burton Albion
72' Wissel Burton Albion Wissel Ronnie Stutter voor Danilo Orsi-Dadomo Burton Albion
72' Wissel Burton Albion Wissel Terence Vancooten voor Alex Bannon Burton Albion
79' Wissel Burton Albion Wissel Jason Sraha voor Dylan Williams Burton Albion
82' Rode kaart Burton Albion Rode kaart voor Terence Vancooten Burton Albion
86' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Gatlin ODonkor Bristol Rovers
89' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Jack Cooper-Love Burton Albion
93' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Grant Ward met assist van Gatlin ODonkor Bristol Rovers 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Bristol Rovers
Opstellingen Burton Albion - Bristol Rovers
De opstellingen van Burton Albion en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.