Nabeschouwing Burton Albion - Lincoln City (2-3) || League One 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 18:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Burton Albion het zaterdag 10 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Lincoln City (2-3)

Het League One duel tussen Burton Albion en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Edward Duckworth geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Burton Albion kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Udoka Godwin-Malife. Lincoln City kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Paudie OConnor, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette Tendayi Darikwa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lincoln City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 41 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Billy Bodin de 2-2 maakte voor Burton Albion. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Lincoln City dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Paudie OConnor de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edward Duckworth bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Lincoln City.

LIVE Burton Albion - Lincoln City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Udoka Godwin-Malife Burton Albion 1-0
9' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Paudie OConnor met assist van Sean Roughan Lincoln City 1-1
22' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Tendayi Darikwa met assist van Tom Bayliss Lincoln City 1-2
41' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Billy Bodin met assist van Ciaran Gilligan Burton Albion 2-2
43' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Dylan Duffy Lincoln City
62' Wissel Burton Albion Wissel Kgaogelo Chauke voor Ciaran Gilligan Burton Albion
66' Wissel Lincoln City Wissel Jack Moylan voor JJ McKiernan Lincoln City
72' Wissel Burton Albion Wissel Jack Armer voor Tomas Kalinauskas Burton Albion
75' Wissel Lincoln City Wissel Freddie Draper voor Ben House Lincoln City
77' Wissel Burton Albion Wissel Nicholas Akoto voor Terence Vancooten Burton Albion
77' Wissel Burton Albion Wissel Mason Bennett voor Billy Bodin Burton Albion
82' Wissel Lincoln City Wissel Robert Street voor Jovon Makama Lincoln City
86' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Paudie OConnor met assist van Tom Bayliss Lincoln City 2-3
90' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Ethan Erhahon Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Lincoln City
Opstellingen Burton Albion - Lincoln City
De opstellingen van Burton Albion en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.