Nabeschouwing Burton Albion - Stevenage (0-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 13:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Burton Albion het zaterdag 24 augustus 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Stevenage. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Stevenage live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Stevenage (0-0)

De League One 2024/2025 wedstrijd tussen Burton Albion en Stevenage geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Burton Albion en Stevenage gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Stevenage kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Charles Breakspear niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Burton Albion - Stevenage 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Stevenage teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Dan Sweeney Stevenage
34' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Udoka Godwin-Malife Burton Albion
34' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Jordan Roberts Stevenage
34' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Louis Thompson Stevenage
50' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Tyreece Simpson Stevenage
67' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Ciaran Gilligan Burton Albion
70' Wissel Stevenage Wissel Louis Appéré voor Tyreece Simpson Stevenage
78' Wissel Burton Albion Wissel Mason Bennett voor Danilo Orsi-Dadamo Burton Albion
78' Wissel Burton Albion Wissel Tomas Kalinauskas voor Ben Whitfield Burton Albion
79' Wissel Stevenage Wissel Elliott List voor Harvey White Stevenage
83' Wissel Burton Albion Wissel Kgaogelo Chauke voor Ciaran Gilligan Burton Albion
83' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Kane Smith Stevenage
92' Wissel Burton Albion Wissel Nicholas Akoto voor Udoka Godwin-Malife Burton Albion
90' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Elliot Watt Burton Albion
92' Wissel Burton Albion Wissel Jack Cooper-Love voor Dylan Willis Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Stevenage
Opstellingen Burton Albion - Stevenage
De opstellingen van Burton Albion en Stevenage zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Stevenage zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.