Nabeschouwing Cambridge United - Blackpool (4-4) || League One 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Cambridge United het zaterdag 24 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Blackpool (4-4)

De League One 2024/2025 wedstrijd tussen Cambridge United en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Blackpool kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van James Husband. Cambridge United kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Shayne Lavery, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette James Husband zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Blackpool de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de voorsprong voor Blackpool vergroot nadat Kyle Joseph de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 53e minuut nadat Dom Ballard namens Blackpool de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 59e minuut was het Danny Andrew van Cambridge United wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Het volgende doelpunt van Cambridge United viel in de 72e minuut en betekende de 3-4. Het doelpunt kwam op naam van Brandon Njoku. Het laatste doelpunt in de wedstrijd maakte de stand weer gelijk. Het was Shayne Lavery van Cambridge United die in de 75e minuut de score op 4-4 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jacob Miles en eindigde de wedstrijd dus met een 4-4 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Cambridge United - Blackpool 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Blackpool Doelpunt James Husband Blackpool 0-1
19' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor James Brophy Cambridge United
28' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Shayne Lavery met assist van James Brophy Cambridge United 1-1
38' Doelpunt Blackpool Doelpunt James Husband met assist van Lee Evans Blackpool 1-2
39' Doelpunt Blackpool Doelpunt Kyle Joseph Blackpool 1-3
47' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Liam Bennett Cambridge United
46' Wissel Cambridge United Wissel Josh Stokes voor James Brophy Cambridge United
53' Doelpunt Blackpool Doelpunt Dom Ballard met assist van Kyle Joseph Blackpool 1-4
58' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Elkan Baggott Blackpool
59' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Danny Andrew Cambridge United 2-4
62' Wissel Blackpool Wissel Jordan Rhodes voor Dom Ballard Blackpool
71' Wissel Cambridge United Wissel Emmanuel Longelo voor Sullay Kaikai Cambridge United
71' Wissel Cambridge United Wissel Brandon Njoku voor Daniel Barton Cambridge United
72' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Brandon Njoku met assist van Shayne Lavery Cambridge United 3-4
74' Wissel Blackpool Wissel Elliot Embleton voor Ashley Fletcher Blackpool
75' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Shayne Lavery met assist van Emmanuel Longelo Cambridge United 4-4
76' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Oliver Norburn Blackpool
80' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Hayden Coulson Blackpool
84' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Oliver Casey Blackpool
86' Wissel Blackpool Wissel Rob Apter voor Kyle Joseph Blackpool
86' Wissel Blackpool Wissel Sonny Carey voor Oliver Norburn Blackpool
86' Wissel Blackpool Wissel Jordan Lawrence-Gabriel voor Hayden Coulson Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Blackpool
Opstellingen Cambridge United - Blackpool
De opstellingen van Cambridge United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.