Nabeschouwing Cambridge United - Burton Albion (1-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 26 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Cambridge United het zaterdag 26 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Burton Albion (1-0)

Het League One duel tussen Cambridge United en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door Jordan Cousins, waarmee Cambridge United met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Declan Bourne, waardoor Cambridge United de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Cambridge United - Burton Albion 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Mason Bennett Burton Albion
23' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Elliot Watt Burton Albion
34' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Billy Bodin Burton Albion
39' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Liam Bennett Cambridge United
57' Wissel Burton Albion Wissel Jack Cooper-Love voor Billy Bodin Burton Albion
57' Wissel Burton Albion Wissel Ben Whitfield voor Mason Bennett Burton Albion
61' Wissel Cambridge United Wissel Emmanuel Longelo voor Brandon Njoku Cambridge United
61' Wissel Cambridge United Wissel Sullay Kaikai voor James Brophy Cambridge United
71' Wissel Burton Albion Wissel Nicholas Akoto voor T. Kalinauskas Burton Albion
80' Wissel Cambridge United Wissel Jordan Cousins voor Paul Digby Cambridge United
81' Wissel Cambridge United Wissel James Gibbons voor Dan NLundulu Cambridge United
82' Wissel Burton Albion Wissel Charlie Webster voor Alex Bannon Burton Albion
84' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Jordan Cousins Cambridge United 1-0
93' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Danny Andrew Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Burton Albion
Opstellingen Cambridge United - Burton Albion
De opstellingen van Cambridge United en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.