Nabeschouwing Cambridge United - Crawley Town (0-1) || League One 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Cambridge United het zaterdag 17 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crawley Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Crawley Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Crawley Town (0-1)

Het League One duel tussen Cambridge United en Crawley Town is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 0-1 overwinning voor Crawley Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door Ade Adeyemo, waarmee Crawley Town met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Cambridge United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Rock, waardoor Crawley Town de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Cambridge United - Crawley Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Crawley Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Danny Andrew Cambridge United
14' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Jay Williams Crawley Town
46' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Max Anderson Crawley Town
49' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Sullay Kaikai Cambridge United
50' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Toby Mullarkey Crawley Town
53' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Shayne Lavery Cambridge United
60' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Junior Quitirna Crawley Town
63' Wissel Crawley Town Wissel Ade Adeyemo voor Scott Malone Crawley Town
63' Wissel Crawley Town Wissel Cameron Bragg voor Max Anderson Crawley Town
63' Wissel Crawley Town Wissel Panutche Camara voor Junior Quitirna Crawley Town
69' Wissel Cambridge United Wissel Elias Kachunga voor James Brophy Cambridge United
75' Wissel Cambridge United Wissel Jack Roles voor Sullay Kaikai Cambridge United
76' Wissel Crawley Town Wissel Liam Bennett voor Rushian Hepburn-Murphy Crawley Town
82' Wissel Cambridge United Wissel Taylor Richards voor Daniel Barton Cambridge United
83' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor James Gibbons Cambridge United
86' Doelpunt Crawley Town Doelpunt Ade Adeyemo met assist van Josh Flint Crawley Town 0-1
98' Wissel Crawley Town Wissel Charlie Barker voor Jay Williams Crawley Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Crawley Town
Opstellingen Cambridge United - Crawley Town
De opstellingen van Cambridge United en Crawley Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crawley Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.