Nabeschouwing Charlton Athletic - Leyton Orient (1-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 13:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Charlton Athletic het zaterdag 17 augustus 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Leyton Orient (1-0)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Edward Duckworth geëindigd in een 1-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door Luke Berry, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edward Duckworth, waardoor Charlton Athletic de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Charlton Athletic - Leyton Orient 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Luke Berry Charlton Athletic
25' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Sean Clare Leyton Orient
26' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Nathan Jones Charlton Athletic
28' Wissel Charlton Athletic Wissel Thierry Small voor Joshua Edwards Charlton Athletic
47' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Tom James Leyton Orient
65' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Dan Agyei Leyton Orient
66' Wissel Leyton Orient Wissel Omar Beckles voor Brandon Cooper Leyton Orient
66' Wissel Leyton Orient Wissel Lewis Warrington voor Zech Obiero Leyton Orient
70' Wissel Leyton Orient Wissel Diallang Jaiyesimi voor Jamie Donley Leyton Orient
72' Wissel Leyton Orient Wissel Sonny Perkins voor Oliver ONeill Leyton Orient
74' Wissel Leyton Orient Wissel Jayden Sweeney voor Tom James Leyton Orient
77' Wissel Charlton Athletic Wissel Chuks Aneke voor Tyreece Campbell Charlton Athletic
77' Wissel Charlton Athletic Wissel Matt Godden voor Gassan Ahadme Charlton Athletic
88' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Jayden Sweeney Leyton Orient
92' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Luke Berry Charlton Athletic 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Leyton Orient
Opstellingen Charlton Athletic - Leyton Orient
De opstellingen van Charlton Athletic en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.