Nabeschouwing Crawley Town - Barnsley (0-3) || League One 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Crawley Town het zaterdag 31 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The People's Pension Stadium in Crawley.

Via de Crawley Town - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crawley Town - Barnsley (0-3)

Het League One duel tussen Crawley Town en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 0-3 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Donovan Pines, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Adam Phillips op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Barnsley vervolgens op 0-3. Het was Adam Phillips die vanaf 11 meter wist te scoren in de 47e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Barnsley dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crawley Town - Barnsley 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crawley Town - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Barnsley Wissel Aiden Marsh voor Max Watters Barnsley
12' Doelpunt Barnsley Doelpunt Donovan Pines met assist van Corey OKeeffe Barnsley 0-1
13' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Donovan Pines Barnsley
23' Doelpunt Barnsley Doelpunt Adam Phillips met assist van Luca Connell Barnsley 0-2
47' Penalty Barnsley Penalty Adam Phillips Barnsley 0-3
46' Wissel Crawley Town Wissel Harry Forster voor Cameron Bragg Crawley Town
46' Wissel Crawley Town Wissel Will Swan voor Max Anderson Crawley Town
65' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Rushian Hepburn-Murphy Crawley Town
65' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Harry Forster Crawley Town
68' Wissel Barnsley Wissel Vimal Yoganathan voor Kyran Lofthouse Barnsley
73' Wissel Crawley Town Wissel Ade Adeyemo voor Rushian Hepburn-Murphy Crawley Town
80' Wissel Barnsley Wissel Marc Roberts voor Donovan Pines Barnsley
84' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Luca Connell Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Crawley Town - Barnsley
Opstellingen Crawley Town - Barnsley
De opstellingen van Crawley Town en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crawley Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.