Nabeschouwing Crawley Town - Blackpool (2-1) || League One 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 18:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Crawley Town het zaterdag 10 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Broadfield Stadium in Crawley.

Via de Crawley Town - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crawley Town - Blackpool (2-1)

Het League One duel tussen Crawley Town en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crawley Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Rushian Hepburn-Murphy, waarmee Crawley Town met 1-0 de leiding nam. Crawley Town vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Junior Quitirna op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Blackpool de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Ashley Fletcher. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Blackpool kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sam Purkiss, waardoor Crawley Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crawley Town - Blackpool 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crawley Town - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Crawley Town Doelpunt Rushian Hepburn-Murphy met assist van Jeremy Kelley Crawley Town 1-0
33' Doelpunt Crawley Town Doelpunt Junior Quitirna met assist van Ronan Darcy Crawley Town 2-0
35' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Lee Evans Blackpool
38' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Joe Wollacott Crawley Town
59' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Josh Flint Crawley Town
60' Wissel Blackpool Wissel Elliot Embleton voor Oliver Norburn Blackpool
61' Wissel Crawley Town Wissel Cameron Bragg voor Max Anderson Crawley Town
61' Wissel Crawley Town Wissel Panutche Camara voor Junior Quitirna Crawley Town
68' Wissel Crawley Town Wissel Ade Adeyemo voor Rushian Hepburn-Murphy Crawley Town
71' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Panutche Camara Crawley Town
72' Wissel Blackpool Wissel Ashley Fletcher voor Kyle Joseph Blackpool
72' Wissel Blackpool Wissel Jake Beesley voor Jordan Rhodes Blackpool
73' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor James Husband Blackpool
74' Doelpunt Blackpool Doelpunt Ashley Fletcher Blackpool 2-1
78' Wissel Crawley Town Wissel Jack Roles voor Ronan Darcy Crawley Town
83' Wissel Blackpool Wissel Rob Apter voor Hayden Coulson Blackpool
88' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Toby Mullarkey Crawley Town
Video hoogtepunten en samenvatting Crawley Town - Blackpool
Opstellingen Crawley Town - Blackpool
De opstellingen van Crawley Town en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crawley Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.