Nabeschouwing Crawley Town - Bolton Wanderers (0-2) || League One 2024/2025

Zaterdag 28 september 2024 - 13:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Crawley Town het zaterdag 28 september 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Broadfield Stadium in Crawley.

Via de Crawley Town - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crawley Town - Bolton Wanderers (0-2)

Het League One duel tussen Crawley Town en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Jacob Miles geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bolton Wanderers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Kyle Dempsey. Bolton Wanderers vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van John McAtee op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers.

LIVE Crawley Town - Bolton Wanderers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crawley Town - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Kyle Dempsey met assist van Josh Sheehan Bolton Wanderers 0-1
27' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
28' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Ian Ross Evatt Bolton Wanderers
59' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor George Thomason Bolton Wanderers
60' Wissel Crawley Town Wissel Ade Adeyemo voor Will Swan Crawley Town
67' Wissel Crawley Town Wissel Bradley Ibrahim voor Cameron Bragg Crawley Town
67' Wissel Crawley Town Wissel Harry Forster voor Panutche Camará Crawley Town
68' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Collins voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
68' Wissel Bolton Wanderers Wissel John McAtee voor Dion Charles Bolton Wanderers
77' Wissel Crawley Town Wissel Rushian Hepburn-Murphy voor Jay Williams Crawley Town
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jay Matete voor Kyle Dempsey Bolton Wanderers
78' Wissel Crawley Town Wissel Jack Roles voor Junior Quitirna Crawley Town
78' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt John McAtee met assist van Aaron Collins Bolton Wanderers 0-2
83' Wissel Bolton Wanderers Wissel Scott Arfield voor George Thomason Bolton Wanderers
86' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Jeremy Kelly Crawley Town
95' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Crawley Town
93' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Aaron Collins Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Crawley Town - Bolton Wanderers
Opstellingen Crawley Town - Bolton Wanderers
De opstellingen van Crawley Town en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crawley Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.