Nabeschouwing Crawley Town - Shrewsbury Town (3-5) || League One 2024/2025

Zaterdag 12 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Crawley Town het zaterdag 12 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The People's Pension Stadium in Crawley.

Via de Crawley Town - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crawley Town - Shrewsbury Town (3-5)

Het League One duel tussen Crawley Town en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Ruebyn Ricardo geëindigd in een 3-5 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door John Marquis, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Crawley Town kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Will Swan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut kreeg Josh Flint van Crawley Town voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Crawley Town de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 62e minuut was het Crawley Town dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Junior Quitirna. Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Aristote Nsiala de 2-2 maakte namens Shrewsbury Town. In de 76e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Shrewsbury Town speler John Marquis. Even later viel in de 86e minuut opnieuw een doelpunt. Het was George Lloyd van Shrewsbury Town die de score op 2-4 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 92 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Shrewsbury Town. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van George Lloyd die de stand in de wedstrijd op 2-5 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel helemaal aan het einde van de wedstrijd. In de 90e minuut scoorde Jeremy Kelly de 3-5 voor Crawley Town en bepaalde daarmee de eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ruebyn Ricardo bij een 3-5 eindstand in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Crawley Town - Shrewsbury Town 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crawley Town - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt John Marquis met assist van Morgan Feeney Shrewsbury Town 0-1
27' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Josh Feeney Shrewsbury Town
33' Doelpunt Crawley Town Doelpunt Will Swan Crawley Town 1-1
37' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Funso Ojo Shrewsbury Town
43' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor John Marquis Shrewsbury Town
44' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Jay Williams Crawley Town
53' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Josh Flint Crawley Town
56' Tweede gele kaart Crawley Town Tweede gele kaart voor Josh Flint Crawley Town
62' Doelpunt Crawley Town Doelpunt Junior Quitirna met assist van Harry Forster Crawley Town 2-1
62' Wissel Crawley Town Wissel Max Anderson voor Junior Quitirna Crawley Town
63' Wissel Crawley Town Wissel Panutche Camará voor Ronan Darcy Crawley Town
70' Wissel Crawley Town Wissel Jeremy Kelly voor Rushian Hepburn-Murphy Crawley Town
70' Wissel Crawley Town Wissel Joy Mukena voor Harry Forster Crawley Town
70' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tom Bloxham voor Josh Feeney Shrewsbury Town
71' Wissel Crawley Town Wissel Gavan Holohan voor Bradley Ibrahim Crawley Town
71' Wissel Shrewsbury Town Wissel Charles Sagoe Jr. voor Leo Castledine Shrewsbury Town
71' Wissel Shrewsbury Town Wissel Taylor Perry voor Funso Ojo Shrewsbury Town
72' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Aristote Nsiala met assist van Malvind Benning Shrewsbury Town 2-2
75' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Toby Mullarkey Crawley Town
76' Penalty Shrewsbury Town Penalty John Marquis Shrewsbury Town 2-3
77' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Taylor Perry Shrewsbury Town
86' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt George Lloyd Shrewsbury Town 2-4
92' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt George Lloyd met assist van John Marquis Shrewsbury Town 2-5
95' Doelpunt Crawley Town Doelpunt Jeremy Kelly Crawley Town 3-5
99' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Joy Mukena Crawley Town
Video hoogtepunten en samenvatting Crawley Town - Shrewsbury Town
Opstellingen Crawley Town - Shrewsbury Town
De opstellingen van Crawley Town en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crawley Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.