Nabeschouwing Exeter City - Cambridge United (1-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Exeter City het zaterdag 5 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in New Castle.

Via de Exeter City - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Cambridge United (1-0)

Het League One duel tussen Exeter City en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Scott Tallis geëindigd in een 1-0 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Ryan Woods, waarmee Exeter City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Exeter City.

LIVE Exeter City - Cambridge United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Ryan Loft Cambridge United
20' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Garry Monk Cambridge United
23' Doelpunt Exeter City Doelpunt Ryan Woods Exeter City 1-0
37' Wissel Exeter City Wissel Amani Richards voor Josh Magennis Exeter City
47' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Johnly Yfeko Exeter City
62' Wissel Cambridge United Wissel Brandon Njoku voor Ryan Loft Cambridge United
68' Wissel Cambridge United Wissel James Brophy voor Elias Kachunga Cambridge United
72' Wissel Exeter City Wissel Sonny Cox voor Amani Richards Exeter City
73' Wissel Exeter City Wissel Kami Doyle voor Jack Aitchison Exeter City
74' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Ryan Woods Exeter City
76' Wissel Cambridge United Wissel Sullay Kaikai voor James Gibbons Cambridge United
76' Wissel Cambridge United Wissel Emmanuel Longelo voor Korey Smith Cambridge United
79' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Danny Andrew Cambridge United
82' Wissel Exeter City Wissel Mustapha Carayol voor Edward Francis Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Cambridge United
Opstellingen Exeter City - Cambridge United
De opstellingen van Exeter City en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.