Nabeschouwing Exeter City - Peterborough United (1-2) || League One 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Exeter City het zaterdag 24 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in New Castle.

Via de Exeter City - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Peterborough United (1-2)

Het League One duel tussen Exeter City en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 1-2 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Exeter City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Reece Cole. Peterborough United kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Malik Mothersille, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette Emmanuel Fernandez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Peterborough United kreeg een penalty toegewezen in de 74e minuut, die werd genomen door Archie Collins. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Will Finnie, waardoor Peterborough United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Exeter City - Peterborough United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Exeter City Doelpunt Reece Cole Exeter City 1-0
7' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Malik Mothersille met assist van Abraham Odoh Peterborough United 1-1
23' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Oscar Wallin Peterborough United
24' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Gary Caldwell Exeter City
45' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Emmanuel Fernandez met assist van Abraham Odoh Peterborough United 1-2
64' Wissel Exeter City Wissel Kami Doyle voor Jack Aitchison Exeter City
68' Wissel Peterborough United Wissel Ricky-Jade Jones voor Malik Mothersille Peterborough United
70' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Johnly Yfeko Exeter City
74' Penalty gemist Peterborough United Penalty gemist Archie Collins Archie Collins Peterborough United
79' Wissel Exeter City Wissel Edward Francis voor Ryan Woods Exeter City
79' Wissel Peterborough United Wissel Cian Hayes voor Joel Randall Peterborough United
79' Wissel Exeter City Wissel Ben Purrington voor Josh Magennis Exeter City
90' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Sam Curtis Peterborough United
95' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Archie Collins Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Peterborough United
Opstellingen Exeter City - Peterborough United
De opstellingen van Exeter City en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.