Nabeschouwing Exeter City - Rotherham United (1-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 18:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Exeter City het zaterdag 10 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in New Castle.

Via de Exeter City - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Rotherham United (1-0)

Het League One duel tussen Exeter City en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 1-0 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door Caleb Watts, waarmee Exeter City met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Exeter City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Exeter City uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Exeter City - Rotherham United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Wissel Rotherham United Wissel Sam Nombe voor Jonson Clarke-Harris Rotherham United
64' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Johnly Yfeko Exeter City
68' Wissel Exeter City Wissel Millenic Alli voor Reece Cole Exeter City
68' Wissel Exeter City Wissel Caleb Watts voor Vincent Harper Exeter City
69' Wissel Rotherham United Wissel Joe Powell voor Jamie McCart Rotherham United
71' Doelpunt Exeter City Doelpunt Caleb Watts met assist van Johnly Yfeko Exeter City 1-0
79' Wissel Rotherham United Wissel Jack Holmes voor Joseph Hungbo Rotherham United
79' Wissel Rotherham United Wissel Detlef Esapa Osong voor Jordan Hugill Rotherham United
80' Wissel Exeter City Wissel Pedro Borges voor Jack Aitchison Exeter City
81' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Sean Raggett Rotherham United
88' Wissel Exeter City Wissel Ben Purrington voor Johnly Yfeko Exeter City
93' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Pedro Borges Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Rotherham United
Opstellingen Exeter City - Rotherham United
De opstellingen van Exeter City en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.