Nabeschouwing Huddersfield Town - Barnsley (2-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 13:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Huddersfield Town het zaterdag 5 oktober 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Barnsley (2-0)

Het League One duel tussen Huddersfield Town en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 2-0 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door Ben Wiles, waarmee Huddersfield Town met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Huddersfield Town opnieuw te scoren. In de 96e minuut was het David Kasumu die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Huddersfield Town.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town.

LIVE Huddersfield Town - Barnsley 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Joe Hodge Huddersfield Town
49' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Davis Keillor-Dunn Barnsley
59' Wissel Barnsley Wissel Josh Benson voor Georgie Gent Barnsley
60' Wissel Barnsley Wissel Fabio Jaló voor Stephen Humphrys Barnsley
60' Wissel Barnsley Wissel Corey OKeeffe voor Barry Cotter Barnsley
62' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Callum Marshall Huddersfield Town
71' Wissel Huddersfield Town Wissel Herbie Kane voor Joe Hodge Huddersfield Town
71' Wissel Huddersfield Town Wissel Freddie Ladapo voor Bojan Radulović Huddersfield Town
74' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Fabio Jaló Barnsley
74' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Herbie Kane Huddersfield Town
76' Wissel Barnsley Wissel Kyran Lofthouse voor Davis Keillor-Dunn Barnsley
83' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Ben Wiles met assist van Herbie Kane Huddersfield Town 1-0
87' Wissel Barnsley Wissel Jon Russell voor Matthew Craig Barnsley
91' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Brodie Spencer Huddersfield Town
92' Wissel Huddersfield Town Wissel Tom Lees voor Callum Marshall Huddersfield Town
96' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt David Kasumu Huddersfield Town 2-0