Nabeschouwing Huddersfield Town - Shrewsbury Town (1-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Huddersfield Town het zaterdag 24 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Shrewsbury Town (1-0)

Het League One duel tussen Huddersfield Town en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 1-0 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Callum Marshall, waarmee Huddersfield Town met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Huddersfield Town dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Huddersfield Town.

LIVE Huddersfield Town - Shrewsbury Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Callum Marshall Huddersfield Town 1-0
49' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Brodie Spencer Huddersfield Town
51' Wissel Huddersfield Town Wissel Matty Pearson voor Brodie Spencer Huddersfield Town
67' Wissel Huddersfield Town Wissel Rhys Healey voor Danny Ward Huddersfield Town
67' Wissel Huddersfield Town Wissel Josh Koroma voor Callum Marshall Huddersfield Town
68' Wissel Shrewsbury Town Wissel Charles Sagoe Jr voor Tommi OReilly Shrewsbury Town
68' Wissel Huddersfield Town Wissel David Kasumu voor Anthony Evans Huddersfield Town
68' Wissel Shrewsbury Town Wissel George Lloyd voor John Marquis Shrewsbury Town
87' Wissel Shrewsbury Town Wissel Harrison Biggins voor Jordan Shipley Shrewsbury Town
94' Wissel Huddersfield Town Wissel Tom Iorpenda voor Ben Wiles Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Shrewsbury Town
Opstellingen Huddersfield Town - Shrewsbury Town
De opstellingen van Huddersfield Town en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.