Nabeschouwing Leyton Orient - Bolton Wanderers (1-2) || League One 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 18:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Leyton Orient het zaterdag 10 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Brisbane Road in London.

Via de Leyton Orient - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leyton Orient - Bolton Wanderers (1-2)

Het League One duel tussen Leyton Orient en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Dion Charles, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Leyton Orient kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Charlie Kelman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette Victor Adeboyejo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bolton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Bolton Wanderers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leyton Orient - Bolton Wanderers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leyton Orient - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dion Charles met assist van Aaron Collins Bolton Wanderers 0-1
38' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Charlie Kelman met assist van Dan Happe Leyton Orient 1-1
54' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Ethan Galbraith Leyton Orient
55' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Richard Wellens Leyton Orient
62' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Charlie Kelman Leyton Orient
63' Wissel Bolton Wanderers Wissel John McAtee voor Scott Arfield Bolton Wanderers
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jay Matete voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jordi Osei-Tutu voor Jack Iredale Bolton Wanderers
73' Wissel Leyton Orient Wissel Sonny Perkins voor Dan Agyei Leyton Orient
74' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Omar Beckles Leyton Orient
75' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Victor Adeboyejo Bolton Wanderers 1-2
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Victor Adeboyejo voor Dion Charles Bolton Wanderers
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Klaidi Lolos voor Aaron Collins Bolton Wanderers
77' Wissel Leyton Orient Wissel Tom James voor Jayden Sweeney Leyton Orient
85' Wissel Leyton Orient Wissel Darren Pratley voor Ethan Galbraith Leyton Orient
85' Wissel Leyton Orient Wissel Brandon Cooper voor Omar Beckles Leyton Orient
85' Wissel Leyton Orient Wissel Diallang Jaiyesimi voor Zech Obiero Leyton Orient
87' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Jayden Sweeney Leyton Orient
95' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Dan Happe Bolton Wanderers
97' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Nathan Baxter Bolton Wanderers
97' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Jordi Osei-Tutu Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Leyton Orient - Bolton Wanderers
Opstellingen Leyton Orient - Bolton Wanderers
De opstellingen van Leyton Orient en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leyton Orient gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.