Nabeschouwing Lincoln City - Birmingham City (1-3) || League One 2024/2025

Zaterdag 19 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Lincoln City het zaterdag 19 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Birmingham City (1-3)

Het League One duel tussen Lincoln City en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Simon Mather geëindigd in een 1-3 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lincoln City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Bailey Cadamarteri. Birmingham City kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Keshi Anderson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette W. Willumsson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Birmingham City de leiding in de wedstrijd nam.

Lincoln City kreeg een penalty toegewezen in de 72e minuut, die werd genomen door Reeco Hackett-Fairchild. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. Na 79 minuten werd de voorsprong voor Birmingham City vergroot nadat Keshi Anderson de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Birmingham City.

LIVE Lincoln City - Birmingham City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Bailey Cadamarteri met assist van Paudie O’Connor Lincoln City 1-0
14' Doelpunt Birmingham City Doelpunt Keshi Anderson met assist van Alfie May Birmingham City 1-1
47' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Christoph Klarer Birmingham City
50' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Alex Cochrane Birmingham City
52' Doelpunt Birmingham City Doelpunt W. Willumsson met assist van Alfie May Birmingham City 1-2
55' Wissel Birmingham City Wissel Ayumu Yokoyama voor Emil Hansson Birmingham City
59' Wissel Lincoln City Wissel Freddie Draper voor Bailey Cadamarteri Lincoln City
59' Wissel Lincoln City Wissel Erik Ring voor Jack Moylan Lincoln City
60' Wissel Lincoln City Wissel Ethan Hamilton voor Dom Jefferies Lincoln City
66' Wissel Birmingham City Wissel L. Dykes voor Alfie May Birmingham City
66' Wissel Birmingham City Wissel Ethan Laird voor Taylor Gardner-Hickman Birmingham City
70' Wissel Lincoln City Wissel Reeco Hackett-Fairchild voor Ben House Lincoln City
72' Penalty gemist Lincoln City Penalty gemist Reeco Hackett-Fairchild Reeco Hackett-Fairchild Lincoln City
79' Doelpunt Birmingham City Doelpunt Keshi Anderson met assist van W. Willumsson Birmingham City 1-3
79' Wissel Lincoln City Wissel Lewis Montsma voor Tendayi Darikwa Lincoln City
83' Wissel Birmingham City Wissel Marc Leonard voor Keshi Anderson Birmingham City
85' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Tomoki Iwata Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Birmingham City
Opstellingen Lincoln City - Birmingham City
De opstellingen van Lincoln City en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.