Nabeschouwing Lincoln City - Mansfield Town (4-1) || League One 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Lincoln City het zaterdag 24 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mansfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Mansfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Mansfield Town (4-1)

Het League One duel tussen Lincoln City en Mansfield Town is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 4-1 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Adam Jackson, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sean Roughan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Lincoln City, waarmee Adam Jackson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Lincoln City geen gas terug, waardoor in de 51e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Ben House. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 69e minuut wist Adedeji Oshilaja namens Mansfield Town de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Seb Stockbridge en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Lincoln City.

LIVE Lincoln City - Mansfield Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Mansfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor Stephen Quinn Mansfield Town
23' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor Adedeji Oshilaja Mansfield Town
29' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Adam Jackson met assist van Sean Roughan Lincoln City 1-0
31' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Conor McGrandles Lincoln City
43' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ben House Lincoln City
47' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Sean Roughan Lincoln City 2-0
46' Wissel Mansfield Town Wissel Hiram Boateng voor Stephen Quinn Mansfield Town
47' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Adam Jackson met assist van Paudie OConnor Lincoln City 3-0
51' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Ben House Lincoln City 4-0
55' Wissel Lincoln City Wissel Freddie Draper voor Ben House Lincoln City
56' Wissel Lincoln City Wissel Tom Hamer voor Dom Jefferies Lincoln City
61' Wissel Mansfield Town Wissel Elliott Hewitt voor Aden Flint Mansfield Town
61' Wissel Mansfield Town Wissel Stephen McLaughlin voor Davis Keillor-Dunn Mansfield Town
63' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor Elliott Hewitt Mansfield Town
67' Wissel Lincoln City Wissel Jack Moylan voor Conor McGrandles Lincoln City
69' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt Adedeji Oshilaja Mansfield Town 4-1
75' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Paudie OConnor Lincoln City
76' Wissel Mansfield Town Wissel Aaron Lewis voor Keanu Baccus Mansfield Town
82' Wissel Lincoln City Wissel JJ McKiernan voor Tom Bayliss Lincoln City
82' Wissel Lincoln City Wissel Robert Street voor Jovon Makama Lincoln City
92' Wissel Mansfield Town Wissel Ben Quinn voor Louis Reed Mansfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Mansfield Town
Opstellingen Lincoln City - Mansfield Town
De opstellingen van Lincoln City en Mansfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Mansfield Town zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.