Nabeschouwing Mansfield Town - Burton Albion (3-3) || League One 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Mansfield Town het zaterdag 17 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in One Call Stadium in Mansfield.

Via de Mansfield Town - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mansfield Town - Burton Albion (3-3)

De League One 2024/2025 wedstrijd tussen Mansfield Town en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mansfield Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Will Evans. Burton Albion kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Billy Bodin, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Jack Armer kwam Mansfield Town in de 46e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Ben Whitfield de 2-2 maakte voor Burton Albion. Burton Albion leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 81 minuten op voorsprong na een goal van Billy Bodin: 2-3. In de 97e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Mansfield Town speler Lee Gregory.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sam Purkiss bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Mansfield Town - Burton Albion 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mansfield Town - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt Will Evans Mansfield Town 1-0
7' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Billy Bodin met assist van Ben Whitfield Burton Albion 1-1
9' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Jack Armer Burton Albion
46' Eigen doelpunt Mansfield Town Eigen doelpunt Jack Armer Mansfield Town 2-1
60' Wissel Burton Albion Wissel Dylan Willis voor Nicholas Akoto Burton Albion
69' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Ben Whitfield met assist van Tomas Kalinauskas Burton Albion 2-2
72' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor Louis Reed Mansfield Town
75' Wissel Mansfield Town Wissel Will Swan voor Will Evans Mansfield Town
75' Wissel Mansfield Town Wissel Hiram Boateng voor Stephen Quinn Mansfield Town
76' Wissel Burton Albion Wissel Geraldo Bajrami voor Kgaogelo Chauke Burton Albion
78' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Terence Vancooten Burton Albion
81' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Billy Bodin met assist van Danilo Orsi-Dadamo Burton Albion 2-3
82' Wissel Burton Albion Wissel Mason Bennett voor Danilo Orsi-Dadamo Burton Albion
83' Wissel Burton Albion Wissel Jack Cooper-Love voor Ben Whitfield Burton Albion
85' Wissel Mansfield Town Wissel Stephen McLaughlin voor Jordan Bowery Mansfield Town
89' Wissel Mansfield Town Wissel Aaron Lewis voor Keanu Baccus Mansfield Town
97' Penalty Mansfield Town Penalty Lee Gregory Mansfield Town 3-3
97' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Geraldo Bajrami Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Mansfield Town - Burton Albion
Opstellingen Mansfield Town - Burton Albion
De opstellingen van Mansfield Town en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mansfield Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.