Nabeschouwing Mansfield Town - Stockport County (1-1) || League One 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Mansfield Town het zaterdag 31 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stockport County. De wedstrijd wordt gespeeld in One Call Stadium in Mansfield.

Via de Mansfield Town - Stockport County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mansfield Town - Stockport County (1-1)

De League One 2024/2025 wedstrijd tussen Mansfield Town en Stockport County geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Hiram Boateng, waarmee Mansfield Town met 1-0 de leiding nam. Stockport County kwam na 37 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Kyle Wootton, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Mansfield Town - Stockport County 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mansfield Town - Stockport County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Callum Camps Stockport County
22' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt Hiram Boateng met assist van Lucas Akins Mansfield Town 1-0
37' Doelpunt Stockport County Doelpunt Kyle Wootton Stockport County 1-1
66' Wissel Mansfield Town Wissel Jordan Bowery voor Elliott Hewitt Mansfield Town
76' Wissel Stockport County Wissel Isaac Olaofe voor Louie Barry Stockport County
77' Wissel Mansfield Town Wissel Aaron Lewis voor Stephen Quinn Mansfield Town
77' Wissel Mansfield Town Wissel Calum MacDonald voor Stephen McLaughlin Mansfield Town
87' Wissel Mansfield Town Wissel Ben Waine voor Will Evans Mansfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Mansfield Town - Stockport County
Opstellingen Mansfield Town - Stockport County
De opstellingen van Mansfield Town en Stockport County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mansfield Town gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Stockport County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.