Nabeschouwing Northampton Town - Bolton Wanderers (2-4) || League One 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 20:45 uur

In de League One 2024/2025 neemt Northampton Town het dinsdag 1 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Bolton Wanderers (2-4)

Het League One duel tussen Northampton Town en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Matthew Corlett geëindigd in een 2-4 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door John McAtee, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van George Thomason op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Bolton Wanderers, waarmee Eoin Toal zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Bolton Wanderers geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Dion Charles. Na 91 minuten wist Northampton Town eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Tom Eaves bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Northampton Town speler Jon Guthrie, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matthew Corlett bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Northampton Town - Bolton Wanderers 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt John McAtee met assist van Szabolcs Schön Bolton Wanderers 0-1
10' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Cameron McGeehan Northampton Town
17' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor George Thomason Bolton Wanderers
23' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt George Thomason met assist van Josh Sheehan Bolton Wanderers 0-2
33' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Szabolcs Schön Bolton Wanderers
37' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Samy Chouchane Northampton Town
60' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Eoin Toal met assist van Josh Sheehan Bolton Wanderers 0-3
62' Wissel Northampton Town Wissel Sam Hoskins voor Tariqe Fosu-Henry Northampton Town
62' Wissel Northampton Town Wissel Tom Eaves voor Akinwale Odimayo Northampton Town
67' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Tyler Roberts Northampton Town
68' Wissel Northampton Town Wissel Liam McCarron voor Samy Chouchane Northampton Town
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel Victor Adeboyejo voor John McAtee Bolton Wanderers
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel Dion Charles voor Aaron Collins Bolton Wanderers
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Scott Arfield voor George Thomason Bolton Wanderers
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jay Matete voor Kyle Dempsey Bolton Wanderers
78' Wissel Northampton Town Wissel Aaron McGowan voor Luke Mbete Northampton Town
78' Wissel Northampton Town Wissel Jordan Willis voor Tyler Roberts Northampton Town
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel Randell Williams voor Szabolcs Schön Bolton Wanderers
83' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dion Charles met assist van Scott Arfield Bolton Wanderers 0-4
87' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Mitchell Pinnock Northampton Town
91' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Tom Eaves met assist van Aaron McGowan Northampton Town 1-4
92' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Jay Matete Bolton Wanderers
93' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Jon Guthrie met assist van Mitchell Pinnock Northampton Town 2-4
95' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Randell Williams Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Bolton Wanderers
Opstellingen Northampton Town - Bolton Wanderers
De opstellingen van Northampton Town en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.