Nabeschouwing Northampton Town - Crawley Town (3-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 26 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Northampton Town het zaterdag 26 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crawley Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Crawley Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Crawley Town (3-0)

Het League One duel tussen Northampton Town en Crawley Town is onder leiding van scheidsrechter Thomas Kirk geëindigd in een 3-0 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Tariqe Fosu-Henry, waarmee Northampton Town met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Jay Williams zorgde ervoor dat Northampton Town op 2-0 kwam te staan in de 30e minuut. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Northampton Town, waarmee Mitchell Pinnock zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Kirk, waardoor Northampton Town dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Northampton Town - Crawley Town 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Crawley Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Tariqe Fosu-Henry met assist van Samy Chouchane Northampton Town 1-0
30' Eigen doelpunt Northampton Town Eigen doelpunt Jay Williams Northampton Town 2-0
46' Wissel Crawley Town Wissel Panutche Camará voor Max Anderson Crawley Town
49' Wissel Crawley Town Wissel Rushian Hepburn-Murphy voor Josh Flint Crawley Town
55' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Mitchell Pinnock met assist van Cameron McGeehan Northampton Town 3-0
65' Wissel Northampton Town Wissel Tom Eaves voor Tyler Roberts Northampton Town
65' Wissel Northampton Town Wissel Sam Hoskins voor Tariqe Fosu-Henry Northampton Town
65' Wissel Northampton Town Wissel Tyler Magloire voor Akinwale Odimayo Northampton Town
75' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Ronan Darcy Crawley Town
78' Wissel Crawley Town Wissel Gavan Holohan voor Ronan Darcy Crawley Town
78' Wissel Northampton Town Wissel Benjamin Tanimu voor Samy Chouchane Northampton Town
79' Wissel Crawley Town Wissel William Hondermarck voor Bradley Ibrahim Crawley Town
84' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Ben Fox Northampton Town
84' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Jay Williams Crawley Town
87' Wissel Crawley Town Wissel Tola Showunmi voor Will Swan Crawley Town
89' Wissel Northampton Town Wissel Liam McCarron voor Nesta Guinness-Walker Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Crawley Town
Opstellingen Northampton Town - Crawley Town
De opstellingen van Northampton Town en Crawley Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.