Nabeschouwing Northampton Town - Leyton Orient (1-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 19 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Northampton Town het zaterdag 19 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Leyton Orient (1-0)

Het League One duel tussen Northampton Town en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Oliver Mackey geëindigd in een 1-0 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Cameron McGeehan, waarmee Northampton Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Northampton Town uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Northampton Town - Leyton Orient 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor E. Galbraith Leyton Orient
35' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Daniel Agyei Leyton Orient
48' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Cameron McGeehan Northampton Town 1-0
55' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Jack Baldwin Northampton Town
56' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Thomas James Leyton Orient
61' Wissel Leyton Orient Wissel Jamie Donley voor Jordan Brown Leyton Orient
61' Wissel Leyton Orient Wissel Jack Simpson voor Ollie ONeill Leyton Orient
62' Wissel Leyton Orient Wissel Jordan Graham voor Thomas James Leyton Orient
71' Wissel Northampton Town Wissel Tyler Magloire voor Nesta Guinness-Walker Northampton Town
73' Wissel Leyton Orient Wissel Zech Obiero voor Dominic Ball Leyton Orient
82' Wissel Northampton Town Wissel William Hondermarck voor Ben Fox Northampton Town
82' Wissel Leyton Orient Wissel Darren Pratley voor Daniel Happe Leyton Orient
82' Wissel Northampton Town Wissel Tyler Roberts voor Akinwale Odimayo Northampton Town
84' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Mitchell Pinnock Northampton Town
93' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Jon Guthrie Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Leyton Orient
Opstellingen Northampton Town - Leyton Orient
De opstellingen van Northampton Town en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.