Nabeschouwing Northampton Town - Wycombe Wanderers (1-2) || League One 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 13:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Northampton Town het zaterdag 14 september 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Wycombe Wanderers (1-2)

Het League One duel tussen Northampton Town en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Adam Herczeg geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 4 minuten. Sam Hoskins maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Northampton Town vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Wycombe Wanderers kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Daniel Udoh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette Richard Kone zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Adam Herczeg, waardoor Wycombe Wanderers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Northampton Town - Wycombe Wanderers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty Northampton Town Penalty Sam Hoskins Northampton Town 1-0
4' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Jack Grimmer Wycombe Wanderers
11' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Daniel Udoh met assist van Garath McCleary Wycombe Wanderers 1-1
43' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Patrick Brough Northampton Town
46' Wissel Northampton Town Wissel Luke Mbete voor Patrick Brough Northampton Town
52' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Richard Kone Wycombe Wanderers 1-2
61' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Josh Scowen Wycombe Wanderers
66' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Caleb Taylor voor Declan Skura Wycombe Wanderers
71' Wissel Northampton Town Wissel Nik Tzanev voor Lee Burge Northampton Town
72' Wissel Northampton Town Wissel Samy Chouchane voor Jack Sowerby Northampton Town
72' Wissel Northampton Town Wissel Liam McCarron voor Mitchell Pinnock Northampton Town
73' Wissel Northampton Town Wissel Tariqe Fosu-Henry voor Tyler Roberts Northampton Town
80' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Tyreeq Bakinson voor Cameron Humphreys Wycombe Wanderers
80' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Beryly Lubala voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
86' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Alex Hartridge voor Daniel Udoh Wycombe Wanderers
86' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Franco Ravizzoli Wycombe Wanderers
87' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Matt Butcher voor Aaron Morley Wycombe Wanderers
93' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Tariqe Fosu-Henry Northampton Town
93' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Beryly Lubala Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Wycombe Wanderers
Opstellingen Northampton Town - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Northampton Town en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.