Nabeschouwing Peterborough United - Huddersfield Town (0-2) || League One 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 18:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Peterborough United het zaterdag 10 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Huddersfield Town (0-2)

Het League One duel tussen Peterborough United en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Sunny Singh geëindigd in een 0-2 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Anthony Evans, waarmee Huddersfield Town met 0-1 de leiding nam. Huddersfield Town vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ben Wiles op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town.

LIVE Peterborough United - Huddersfield Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Anthony Evans met assist van Ben Wiles Huddersfield Town 0-1
46' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Ben Wiles Huddersfield Town 0-2
54' Wissel Peterborough United Wissel Malik Mothersille voor Chris Conn-Clarke Peterborough United
59' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Sam Curtis Peterborough United
66' Wissel Peterborough United Wissel Cian Hayes voor Kwame Poku Peterborough United
66' Wissel Peterborough United Wissel Donay OBrien-Brady voor Mahamadou Susoho Peterborough United
71' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Mickel Miller Huddersfield Town
73' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Archie Collins Peterborough United
78' Wissel Huddersfield Town Wissel Jaheim Headley voor Mickel Miller Huddersfield Town
78' Wissel Huddersfield Town Wissel Herbie Kane voor Anthony Evans Huddersfield Town
78' Wissel Huddersfield Town Wissel Danny Ward voor Josh Koroma Huddersfield Town
82' Wissel Huddersfield Town Wissel David Kasumu voor Jonathan Hogg Huddersfield Town
93' Wissel Huddersfield Town Wissel Kian Harratt voor Rhys Healey Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Huddersfield Town
Opstellingen Peterborough United - Huddersfield Town
De opstellingen van Peterborough United en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.