Nabeschouwing Reading - Bristol Rovers (1-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 26 oktober 2024 - 13:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Reading het zaterdag 26 oktober 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Bristol Rovers (1-0)

Het League One duel tussen Reading en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Simon Mather geëindigd in een 1-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Shaqai Forde van Bristol Rovers. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 55e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 66 minuten was het Sam Smith die Reading op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Reading uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Reading - Bristol Rovers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Promise Omochere Bristol Rovers
21' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Matthew Taylor Bristol Rovers
32' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Shaqai Forde Bristol Rovers
43' Wissel Bristol Rovers Wissel Isaac Hutchinson voor Promise Omochere Bristol Rovers
55' Tweede gele kaart Bristol Rovers Tweede gele kaart voor Shaqai Forde Bristol Rovers
60' Wissel Bristol Rovers Wissel Jack Hunt voor Ruel Sotiriou Bristol Rovers
64' Wissel Reading Wissel Chem Campbell voor Mamadi Camara Reading
66' Doelpunt Reading Doelpunt Sam Smith met assist van Ben Elliott Reading 1-0
67' Wissel Bristol Rovers Wissel Bryant Akono Bilongo voor Scott Sinclair Bristol Rovers
67' Wissel Bristol Rovers Wissel Jamie Lindsay voor Grant Ward Bristol Rovers
74' Wissel Reading Wissel Charlie Savage voor Ben Elliott Reading
74' Gele kaart Reading Gele kaart voor Tyler Bindon Reading
89' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Jack Hunt Bristol Rovers
92' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Taylor Moore Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Bristol Rovers
Opstellingen Reading - Bristol Rovers
De opstellingen van Reading en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.