Nabeschouwing Reading - Burton Albion (3-1) || League One 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 21:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Reading het dinsdag 1 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Burton Albion (3-1)

Het League One duel tussen Reading en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Alex Chilowicz geëindigd in een 3-1 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Chem Campbell, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Reading vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Chem Campbell op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Reading, waarmee Sam Smith zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 84 minuten deed Danilo Orsi-Dadomo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Burton Albion werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Burton Albion echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Reading.

LIVE Reading - Burton Albion 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Reading Doelpunt Chem Campbell Reading 1-0
41' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Dylan Williams Burton Albion
42' Doelpunt Reading Doelpunt Chem Campbell Reading 2-0
50' Gele kaart Reading Gele kaart voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
57' Wissel Burton Albion Wissel Ciaran Gilligan voor Kgagelo Chauke Burton Albion
65' Wissel Reading Wissel Charlie Savage voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
65' Wissel Reading Wissel Kelvin Abrefa voor Michael Craig Reading
71' Wissel Burton Albion Wissel Danilo Orsi-Dadomo voor Romelle Donovan Burton Albion
73' Wissel Burton Albion Wissel Udoka Godwin-Malife voor Jack Cooper-Love Burton Albion
81' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Elliot Watt Burton Albion
82' Doelpunt Reading Doelpunt Sam Smith met assist van Lewis Wing Reading 3-0
84' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Danilo Orsi-Dadomo met assist van Udoka Godwin-Malife Burton Albion 3-1
85' Gele kaart Reading Gele kaart voor Charlie Savage Reading
86' Wissel Reading Wissel Harlee Dean voor Andre Garcia Reading
91' Wissel Reading Wissel Adrian Akande voor Chem Campbell Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Burton Albion
Opstellingen Reading - Burton Albion
De opstellingen van Reading en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.