Nabeschouwing Reading - Leyton Orient (0-1) || League One 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Reading het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Leyton Orient (0-1)

Het League One duel tussen Reading en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leyton Orient. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Charlie Kelman, waarmee Leyton Orient met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Leyton Orient.

LIVE Reading - Leyton Orient 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Thomas James Leyton Orient
27' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Charlie Kelman met assist van Sean Clare Leyton Orient 0-1
42' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Ethan Galbraith Leyton Orient
47' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Zac Hemming Leyton Orient
49' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Daniel Happe Leyton Orient
62' Wissel Reading Wissel Adrian Akande voor Chem Campbell Reading
62' Wissel Reading Wissel Harvey Knibbs voor Charlie Savage Reading
65' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Ollie ONeill Leyton Orient
67' Wissel Leyton Orient Wissel Sonny Perkins voor Daniel Agyei Leyton Orient
70' Wissel Leyton Orient Wissel Jack Simpson voor Daniel Happe Leyton Orient
74' Wissel Leyton Orient Wissel Dominic Ball voor Jordan Brown Leyton Orient
75' Wissel Leyton Orient Wissel Jordan Graham voor Ollie ONeill Leyton Orient
83' Wissel Reading Wissel Kelvin Abrefa voor Michael Craig Reading
83' Wissel Reading Wissel Jayden Wareham voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
88' Wissel Reading Wissel Andre Garcia voor Jeriel Dorsett Reading
96' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Dominic Ball Leyton Orient
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Leyton Orient
Opstellingen Reading - Leyton Orient
De opstellingen van Reading en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.