Nabeschouwing Reading - Wigan Athletic (2-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Reading het zaterdag 17 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Wigan Athletic (2-0)

Het League One duel tussen Reading en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 2-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Charlie Savage, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Reading vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kelvin Ehibhaimha op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Reading.

LIVE Reading - Wigan Athletic 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Reading Doelpunt Charlie Savage met assist van Kelvin Ehibhaimha Reading 1-0
40' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Jason Kerr Wigan Athletic
57' Doelpunt Reading Doelpunt Kelvin Ehibhaimha Reading 2-0
61' Wissel Wigan Athletic Wissel Jordan Jones voor Silko Thomas Wigan Athletic
61' Wissel Wigan Athletic Wissel Callum McManaman voor Dion Rankine Wigan Athletic
61' Wissel Wigan Athletic Wissel Calvin Ramsay voor Steven Sessegnon Wigan Athletic
61' Wissel Wigan Athletic Wissel Chris Sze voor Thelo Aasgaard Wigan Athletic
62' Wissel Reading Wissel Femi Azeez voor Kelvin Ehibhaimha Reading
71' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Will Aimson Wigan Athletic
74' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Chris Sze Wigan Athletic
75' Wissel Reading Wissel Garcia Garcia voor Jeriel Dorsett Reading
79' Wissel Wigan Athletic Wissel Josh Stones voor Matt Smith Wigan Athletic
90' Wissel Reading Wissel Kelvin Abretti voor Mamadi Camará Reading
90' Wissel Reading Wissel Jayden Wareham voor Sam Smith Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Wigan Athletic
Opstellingen Reading - Wigan Athletic
De opstellingen van Reading en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.