Nabeschouwing Rotherham United - Bristol Rovers (0-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Rotherham United het zaterdag 17 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Bristol Rovers (0-0)

De League One 2024/2025 wedstrijd tussen Rotherham United en Bristol Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Rotherham United en Bristol Rovers gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Rotherham United, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Neil Hair niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Rotherham United - Bristol Rovers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Alex MacDonald Rotherham United
32' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Jamie McCart Rotherham United
44' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Ruel Sotiriou Bristol Rovers
49' Wissel Bristol Rovers Wissel Luke McCormick voor Ruel Sotiriou Bristol Rovers
57' Wissel Bristol Rovers Wissel Chris Martin voor Promise Omochere Bristol Rovers
67' Wissel Bristol Rovers Wissel Conner Taylor voor Bryant Bilongo Bristol Rovers
67' Wissel Bristol Rovers Wissel Jamie Lindsay voor Grant Ward Bristol Rovers
67' Wissel Bristol Rovers Wissel Scott Sinclair voor Isaac Hutchinson Bristol Rovers
74' Wissel Rotherham United Wissel Shaun McWilliams voor Christ Junior Tiéhi Rotherham United
74' Wissel Rotherham United Wissel Mallik Wilks voor Liam Kelly Rotherham United
80' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Jonson Clarke-Harris Rotherham United
84' Wissel Rotherham United Wissel Jordan Hugill voor Jonson Clarke-Harris Rotherham United
84' Wissel Rotherham United Wissel Detlef Esapa Osong voor Sam Nombe Rotherham United
90' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Taylor Moore Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Bristol Rovers
Opstellingen Rotherham United - Bristol Rovers
De opstellingen van Rotherham United en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.