Nabeschouwing Rotherham United - Huddersfield Town (2-1) || League One 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 13:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Rotherham United het zaterdag 31 augustus 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Huddersfield Town (2-1)

Het League One duel tussen Rotherham United en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Danny Ward in de 72e minuut, waardoor Huddersfield Town met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 74 minuten was het Joe Hodge die Huddersfield Town op een 0-1 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Rotherham United vervolgens op 1-1. Het was Jonson Clarke-Harris die vanaf 11 meter wist te scoren in de 76e minuut.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Mallik Wilks namens Rotherham United in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Seb Stockbridge, waardoor Rotherham United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rotherham United - Huddersfield Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Nigel Lonwijk Huddersfield Town
47' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Christ Junior Tiéhi Rotherham United
47' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Anthony Evans Huddersfield Town
67' Wissel Huddersfield Town Wissel Joe Hodge voor Anthony Evans Huddersfield Town
67' Wissel Huddersfield Town Wissel Danny Ward voor Callum Marshall Huddersfield Town
68' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Lasse Sørensen Huddersfield Town
72' Rode kaart Huddersfield Town Rode kaart voor Danny Ward Huddersfield Town
74' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Joe Hodge met assist van Josh Koroma Huddersfield Town 0-1
76' Penalty Rotherham United Penalty Jonson Clarke-Harris Rotherham United 1-1
85' Wissel Rotherham United Wissel Jordan Hugill voor Jonson Clarke-Harris Rotherham United
85' Wissel Huddersfield Town Wissel Josh Ruffels voor Nigel Lonwijk Huddersfield Town
86' Wissel Huddersfield Town Wissel Ollie Turton voor Josh Koroma Huddersfield Town
91' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Mallik Wilks met assist van Christ Junior Tiéhi Rotherham United 2-1
91' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Mallik Wilks Rotherham United
93' Wissel Rotherham United Wissel Detlef Esapa Osong voor Sam Nombe Rotherham United
96' Wissel Rotherham United Wissel Shaun McWilliams voor Christ Junior Tiéhi Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Huddersfield Town
Opstellingen Rotherham United - Huddersfield Town
De opstellingen van Rotherham United en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.