Nabeschouwing Rotherham United - Reading (2-1) || League One 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Rotherham United het zaterdag 5 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Reading (2-1)

Het League One duel tussen Rotherham United en Reading is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Lewis Wing, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. Rotherham United kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sam Nombe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette Hakeem Odofin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rotherham United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 69e minuut moest Reading verder met een man minder, nadat Kelvin Ehibhatiomhan een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Rotherham United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rotherham United - Reading 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Reading Doelpunt Lewis Wing Reading 0-1
28' Wissel Reading Wissel Andre Garcia voor Kelvin Abrefa Reading
44' Gele kaart Reading Gele kaart voor Andre Garcia Reading
47' Gele kaart Reading Gele kaart voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
49' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Sam Nombe met assist van Joe Powell Rotherham United 1-1
56' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Hakeem Odofin met assist van Joe Rafferty Rotherham United 2-1
57' Gele kaart Reading Gele kaart voor Sam Smith Reading
60' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Reece James Rotherham United
65' Wissel Rotherham United Wissel Cohen Bramall voor Reece James Rotherham United
69' Tweede gele kaart Reading Tweede gele kaart voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
72' Wissel Reading Wissel Charlie Savage voor Ben Elliott Reading
72' Wissel Reading Wissel Jayden Wareham voor Chem Campbell Reading
77' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Cameron Dawson Rotherham United
82' Wissel Rotherham United Wissel Jordan Hugill voor Jonson Clarke-Harris Rotherham United
82' Wissel Rotherham United Wissel Shaun McWilliams voor Christ Junior Tiehi Rotherham United
83' Gele kaart Reading Gele kaart voor Michael Craig Reading
88' Wissel Rotherham United Wissel Jack Holmes voor Mallik Wilks Rotherham United
88' Wissel Rotherham United Wissel Alex MacDonald voor Hakeem Odofin Rotherham United
90' Wissel Reading Wissel Adrian Akande voor Andre Garcia Reading
90' Wissel Reading Wissel Harlee Dean voor Michael Craig Reading
92' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Sam Nombe Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Reading
Opstellingen Rotherham United - Reading
De opstellingen van Rotherham United en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Reading zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.