Nabeschouwing Rotherham United - Wrexham (0-1) || League One 2024/2025

Zaterdag 19 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Rotherham United het zaterdag 19 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wrexham. De wedstrijd wordt gespeeld in New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Wrexham (0-1)

Het League One duel tussen Rotherham United en Wrexham is onder leiding van scheidsrechter Ben Atkinson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wrexham. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Wrexham kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Paul Mullin. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Wrexham.

LIVE Rotherham United - Wrexham 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Wrexham Doelpunt Paul Mullin met assist van Ryan Barnett Wrexham 0-1
46' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Dan Scarr Wrexham
48' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Paul Mullin Wrexham
53' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Ollie Palmer Wrexham
55' Wissel Rotherham United Wissel Jack Holmes voor Reece James Rotherham United
62' Wissel Wrexham Wissel Oliver Rathbone voor Andy Cannon Wrexham
70' Wissel Wrexham Wissel Steven Fletcher voor Ollie Palmer Wrexham
70' Wissel Rotherham United Wissel Joseph Hungbo voor Hakeem Odofin Rotherham United
75' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Joe Powell Rotherham United
78' Wissel Rotherham United Wissel Jordan Hugill voor Mallik Wilks Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Wrexham
Opstellingen Rotherham United - Wrexham
De opstellingen van Rotherham United en Wrexham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wrexham zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.