Nabeschouwing Shrewsbury Town - Stockport County (0-2) || League One 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 20:45 uur

In de League One 2024/2025 neemt Shrewsbury Town het dinsdag 1 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stockport County. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Stockport County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Stockport County (0-2)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Stockport County is onder leiding van scheidsrechter Daniel Middleton geëindigd in een 0-2 overwinning voor Stockport County. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Ethan Pye, waarmee Stockport County met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Stockport County opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het Kyle Wootton die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Stockport County.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Stockport County.

LIVE Shrewsbury Town - Stockport County 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Stockport County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Stockport County Doelpunt Ethan Pye met assist van Callum Connolly Stockport County 0-1
45' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Morgan Feeney Shrewsbury Town
48' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Ethan Pye Stockport County
62' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Fraser Horsfall Stockport County
64' Wissel Stockport County Wissel Louie Barry voor Jayden Fevrier Stockport County
64' Wissel Stockport County Wissel Oliver Norwood voor Lewis Fiorini Stockport County
65' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Tayo Adaramola Stockport County
65' Wissel Stockport County Wissel Ibou Touray voor Tayo Adaramola Stockport County
65' Wissel Stockport County Wissel Kyle Wootton voor Isaac Olaofe Stockport County
66' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Leo Castledine Shrewsbury Town
73' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tommi OReilly voor Leo Castledine Shrewsbury Town
73' Wissel Shrewsbury Town Wissel Charles Sagoe Junior voor Tom Bloxham Shrewsbury Town
78' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Callum Camps Stockport County
79' Wissel Stockport County Wissel Jay Mingi voor Jack Diamond Stockport County
82' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Callum Connolly Stockport County
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel Taylor Perry voor Jordan Rossiter Shrewsbury Town
84' Wissel Shrewsbury Town Wissel John Marquis voor Luca Hoole Shrewsbury Town
86' Doelpunt Stockport County Doelpunt Kyle Wootton Stockport County 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Stockport County
Opstellingen Shrewsbury Town - Stockport County
De opstellingen van Shrewsbury Town en Stockport County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stockport County zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.