Nabeschouwing Stevenage - Shrewsbury Town (1-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 18:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Stevenage het zaterdag 10 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Shrewsbury Town (1-0)

Het League One duel tussen Stevenage en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Thomas Kirk geëindigd in een 1-0 overwinning voor Stevenage. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Elliott List, waarmee Stevenage met 1-0 de leiding nam. Stevenage kreeg via Dan Kemp in de 73e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Thomas Kirk de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Stevenage uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Stevenage - Shrewsbury Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Carl Winchester Shrewsbury Town
32' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Alex Revell Stevenage
38' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Aaron Pierre Shrewsbury Town
51' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Toto Nsiala Shrewsbury Town
58' Doelpunt Stevenage Doelpunt Elliott List met assist van Louis Thompson Stevenage 1-0
65' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Louis Thompson Stevenage
67' Wissel Shrewsbury Town Wissel Harrison Biggins voor Jordan Rossiter Shrewsbury Town
67' Wissel Shrewsbury Town Wissel Joshua Kayode voor Tom Bloxham Shrewsbury Town
73' Penalty gemist Stevenage Penalty gemist Dan Kemp Dan Kemp Stevenage
75' Wissel Stevenage Wissel Nathan Thompson voor Louis Thompson Stevenage
75' Wissel Stevenage Wissel Louis Appéré voor Tyreece Simpson Stevenage
78' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Harrison Biggins Shrewsbury Town
81' Wissel Stevenage Wissel Nick Freeman voor Elliott List Stevenage
84' Wissel Shrewsbury Town Wissel George Lloyd voor John Marquis Shrewsbury Town
90' Wissel Stevenage Wissel Ben Thompson voor Harvey White Stevenage
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Shrewsbury Town
Opstellingen Stevenage - Shrewsbury Town
De opstellingen van Stevenage en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.