Nabeschouwing Stevenage - Wrexham (1-0) || League One 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 20:45 uur

In de League One 2024/2025 neemt Stevenage het dinsdag 1 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wrexham. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Wrexham (1-0)

Het League One duel tussen Stevenage en Wrexham is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 1-0 overwinning voor Stevenage. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Louis Thompson, waarmee Stevenage met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Stevenage.

LIVE Stevenage - Wrexham 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Stevenage Doelpunt Louis Thompson met assist van Jamie Reid Stevenage 1-0
27' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Dan Butler Stevenage
39' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Thomas OConnor Wrexham
48' Wissel Wrexham Wissel Andy Cannon voor George Evans Wrexham
60' Wissel Stevenage Wissel Daniel Kemp voor Jake Young Stevenage
65' Wissel Wrexham Wissel Elliot Lee voor James McClean Wrexham
66' Wissel Wrexham Wissel Ollie Palmer voor Steven Fletcher Wrexham
66' Wissel Wrexham Wissel Paul Mullin voor Thomas OConnor Wrexham
68' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Andy Cannon Wrexham
74' Wissel Stevenage Wissel Tyreece Simpson voor Jamie Reid Stevenage
75' Wissel Stevenage Wissel Harvey White voor Eli King Stevenage
84' Wissel Wrexham Wissel Jacob Mendy voor Sebastian Revan Wrexham
88' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Jordan Roberts Stevenage
94' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Eoghan OConnell Wrexham
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Wrexham
Opstellingen Stevenage - Wrexham
De opstellingen van Stevenage en Wrexham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wrexham zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.