Nabeschouwing Stockport County - Bristol Rovers (2-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 13:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Stockport County het zaterdag 24 augustus 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgeley Park in Stockport.

Via de Stockport County - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stockport County - Bristol Rovers (2-0)

Het League One duel tussen Stockport County en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stockport County. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Louie Barry, waarmee Stockport County met 1-0 de leiding nam. Stockport County vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kyle Wootton op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Stockport County.

LIVE Stockport County - Bristol Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stockport County - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Clinton Mola Bristol Rovers
39' Doelpunt Stockport County Doelpunt Louie Barry Stockport County 1-0
47' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Kamil Conteh Bristol Rovers
49' Wissel Bristol Rovers Wissel Ruel Sotiriou voor Chris Martin Bristol Rovers
58' Wissel Stockport County Wissel Jayden Fevrier voor Jack Diamond Stockport County
64' Doelpunt Stockport County Doelpunt Kyle Wootton met assist van Fraser Horsfall Stockport County 2-0
68' Wissel Bristol Rovers Wissel Conner Taylor voor Isaac Hutchinson Bristol Rovers
68' Wissel Bristol Rovers Wissel Joel Senior voor Grant Ward Bristol Rovers
69' Wissel Bristol Rovers Wissel Jake Garrett voor Taylor Moore Bristol Rovers
73' Wissel Stockport County Wissel Isaac Olaofe voor Louie Barry Stockport County
76' Wissel Bristol Rovers Wissel Scott Sinclair voor Bryant Bilongo Bristol Rovers
90' Wissel Stockport County Wissel Odin Bailey voor Will Collar Stockport County
90' Wissel Stockport County Wissel Tyler Onyango voor Kyle Wootton Stockport County
92' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Jake Garrett Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Stockport County - Bristol Rovers
Opstellingen Stockport County - Bristol Rovers
De opstellingen van Stockport County en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stockport County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.