Nabeschouwing Stockport County - Cambridge United (2-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 18:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Stockport County het zaterdag 10 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgeley Park in Stockport.

Via de Stockport County - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stockport County - Cambridge United (2-0)

Het League One duel tussen Stockport County en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stockport County. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Stockport County kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Louie Barry. Stockport County vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kyle Wootton op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Stockport County.

LIVE Stockport County - Cambridge United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stockport County - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Stockport County Doelpunt Louie Barry met assist van Kyle Wootton Stockport County 1-0
25' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Ethan Pye Stockport County
39' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Sullay Kaikai Cambridge United
46' Wissel Cambridge United Wissel Paul Digby voor Jubril Okedina Cambridge United
49' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Ibou Touray Stockport County
58' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Zeno Ibsen Rossi Cambridge United
63' Wissel Cambridge United Wissel Taylor Richards voor James Brophy Cambridge United
67' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Callum Camps Stockport County
70' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Fraser Horsfall Stockport County
73' Wissel Stockport County Wissel Tyler Onyango voor Jade Jay Mingi Stockport County
73' Wissel Stockport County Wissel Jayden Fevrier voor Jack Diamond Stockport County
74' Wissel Cambridge United Wissel Liam Bennett voor Zeno Ibsen Rossi Cambridge United
74' Wissel Cambridge United Wissel Michael Morrison voor Korey Smith Cambridge United
76' Doelpunt Stockport County Doelpunt Kyle Wootton met assist van Jayden Fevrier Stockport County 2-0
82' Wissel Stockport County Wissel Odin Bailey voor Louie Barry Stockport County
85' Wissel Cambridge United Wissel Daniel Barton voor Kell Watts Cambridge United
92' Wissel Stockport County Wissel Che Gardner voor Will Collar Stockport County
93' Wissel Stockport County Wissel Sam Hughes voor Lewis Bate Stockport County
Video hoogtepunten en samenvatting Stockport County - Cambridge United
Opstellingen Stockport County - Cambridge United
De opstellingen van Stockport County en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stockport County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.