Nabeschouwing Wigan Athletic - Crawley Town (1-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Wigan Athletic het zaterdag 24 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crawley Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Crawley Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Crawley Town (1-0)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Crawley Town is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Joy Mukena zette Wigan Athletic op een 1-0 voorsprong in de 30e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Wigan Athletic.

LIVE Wigan Athletic - Crawley Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Crawley Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Josh Flint Crawley Town
30' Eigen doelpunt Wigan Athletic Eigen doelpunt Joy Mukena Wigan Athletic 1-0
58' Wissel Wigan Athletic Wissel Kai Payne voor Matt Smith Wigan Athletic
70' Wissel Crawley Town Wissel Cameron Bragg voor Max Anderson Crawley Town
70' Wissel Crawley Town Wissel Panutche Camara voor Ade Adeyemo Crawley Town
70' Wissel Wigan Athletic Wissel Scott Smith voor Silko Thomas Wigan Athletic
77' Wissel Wigan Athletic Wissel Chris Sze voor Joe Hugill Wigan Athletic
78' Wissel Wigan Athletic Wissel Callum McManaman voor Dion Rankine Wigan Athletic
78' Wissel Wigan Athletic Wissel Toby Sibbick voor James Carragher Wigan Athletic
81' Wissel Crawley Town Wissel Jack Roles voor Jay Williams Crawley Town
83' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Sam Tickle Wigan Athletic
88' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Ronan Darcy Crawley Town
89' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Callum McManaman Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Crawley Town
Opstellingen Wigan Athletic - Crawley Town
De opstellingen van Wigan Athletic en Crawley Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crawley Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.