Nabeschouwing Wigan Athletic - Peterborough United (3-0) || League One 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 20:45 uur

In de League One 2024/2025 neemt Wigan Athletic het dinsdag 1 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Peterborough United (3-0)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Dale Taylor, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dale Taylor op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Wigan Athletic, waarmee Callum McManaman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Davies, waardoor Wigan Athletic dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Peterborough United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Dale Taylor met assist van Luke Chambers Wigan Athletic 1-0
23' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Hector Kyprianou Peterborough United
25' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Sam Curtis Peterborough United
28' Wissel Peterborough United Wissel Cian Hayes voor Hector Kyprianou Peterborough United
49' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Dale Taylor met assist van Matthew Smith Wigan Athletic 2-0
56' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Babajide Adeeko Wigan Athletic
56' Wissel Wigan Athletic Wissel Jonny Smith voor Michael Olakigbe Wigan Athletic
59' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor James Dornelly Peterborough United
65' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Silko Thomas Wigan Athletic
68' Wissel Wigan Athletic Wissel Scott Smith voor Matthew Smith Wigan Athletic
68' Wissel Wigan Athletic Wissel James Carragher voor Calvin Ramsay Wigan Athletic
69' Wissel Wigan Athletic Wissel Callum McManaman voor Silko Thomas Wigan Athletic
71' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Emmanuel Fernandez Peterborough United
72' Wissel Peterborough United Wissel Jack Sparkes voor Sam Curtis Peterborough United
72' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor James Dornelly Peterborough United
79' Wissel Peterborough United Wissel Abraham Odoh voor Ricky-Jade Jones Peterborough United
81' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Callum McManaman met assist van Dale Taylor Wigan Athletic 3-0
83' Wissel Wigan Athletic Wissel Toby Sibbick voor Dale Taylor Wigan Athletic
91' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Jason Kerr Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Peterborough United
Opstellingen Wigan Athletic - Peterborough United
De opstellingen van Wigan Athletic en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.