Nabeschouwing Wrexham - Northampton Town (4-1) || League One 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Wrexham het zaterdag 5 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town.

Via de Wrexham - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wrexham - Northampton Town (4-1)

Het League One duel tussen Wrexham en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 4-1 overwinning voor Wrexham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door James McClean, waarmee Wrexham met 1-0 de leiding nam. Northampton Town kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Cameron McGeehan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette Jack Marriott zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wrexham de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Wrexham vergroot nadat Elliot Lee de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 67e minuut wist James McClean namens Wrexham de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Geoff Eltringham en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Wrexham.

LIVE Wrexham - Northampton Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wrexham - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Wrexham Doelpunt James McClean met assist van Ryan Barnett Wrexham 1-0
27' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Cameron McGeehan met assist van Tariqe Fosu-Henry Northampton Town 1-1
29' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor James McClean Wrexham
31' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Jack Sowerby Northampton Town
38' Doelpunt Wrexham Doelpunt Jack Marriott met assist van James McClean Wrexham 2-1
41' Wissel Northampton Town Wissel Akinwale Odimayo voor Aaron McGowan Northampton Town
46' Wissel Northampton Town Wissel Nesta Guinness-Walker voor Liam McCarron Northampton Town
56' Doelpunt Wrexham Doelpunt Elliot Lee met assist van Ryan Barnett Wrexham 3-1
65' Wissel Northampton Town Wissel Callum Morton voor Tom Eaves Northampton Town
67' Doelpunt Wrexham Doelpunt James McClean met assist van Ryan Barnett Wrexham 4-1
68' Wissel Wrexham Wissel Steven Fletcher voor Eoghan OConnell Wrexham
68' Wissel Northampton Town Wissel Paul Mullin voor Tariqe Fosu-Henry Northampton Town
69' Wissel Wrexham Wissel Lewis Brunt voor Ollie Palmer Wrexham
69' Wissel Wrexham Wissel Samy Chouchane voor Jack Marriott Wrexham
69' Wissel Northampton Town Wissel Mitchell Pinnock voor Jack Sowerby Northampton Town
74' Wissel Wrexham Wissel Oliver Rathbone voor Andy Cannon Wrexham
76' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Sam Hoskins Northampton Town
86' Wissel Wrexham Wissel Sebastian Revan voor Ryan Barnett Wrexham
Video hoogtepunten en samenvatting Wrexham - Northampton Town
Opstellingen Wrexham - Northampton Town
De opstellingen van Wrexham en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wrexham gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.