Nabeschouwing Wrexham - Reading (3-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Wrexham het zaterdag 24 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Racecourse Ground, Wrexham in Racecourse Ground.

Via de Wrexham - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wrexham - Reading (3-0)

Het League One duel tussen Wrexham en Reading is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wrexham. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Ollie Palmer, waarmee Wrexham met 1-0 de leiding nam. Wrexham vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Elliot Lee op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Wrexham, waarmee Andy Cannon zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ross Joyce, waardoor Wrexham dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wrexham - Reading 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wrexham - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Wrexham Doelpunt Ollie Palmer met assist van Ryan Barnett Wrexham 1-0
28' Gele kaart Reading Gele kaart voor Sam Smith Reading
33' Doelpunt Wrexham Doelpunt Elliot Lee Wrexham 2-0
49' Doelpunt Wrexham Doelpunt Andy Cannon met assist van Elliot Lee Wrexham 3-0
56' Gele kaart Reading Gele kaart voor Benjamin Elliott Reading
67' Wissel Wrexham Wissel Steven Fletcher voor Ollie Palmer Wrexham
74' Wissel Wrexham Wissel Paul Mullin voor Jack Marriott Wrexham
76' Wissel Reading Wissel Tivonge Rushesha voor Charlie Savage Reading
76' Wissel Reading Wissel Jayden Wareham voor Sam Smith Reading
77' Wissel Reading Wissel Garcia Garcia voor Jeriel Dorsett Reading
77' Wissel Reading Wissel Basil Tuma voor Adrian Moyosoreoluwa Ameer Akande Reading
81' Wissel Wrexham Wissel Sebastian Revan voor Ryan Barnett Wrexham
81' Wissel Wrexham Wissel James Jones voor Andy Cannon Wrexham
83' Wissel Reading Wissel Kelvin Abretti voor Benjamin Elliott Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Wrexham - Reading
Opstellingen Wrexham - Reading
De opstellingen van Wrexham en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wrexham gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Reading zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.