Nabeschouwing Wrexham - Wycombe Wanderers (3-2) || League One 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 18:30 uur

In de League One 2024/2025 neemt Wrexham het zaterdag 10 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Poolfoot Farm in Thornton.

Via de Wrexham - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wrexham - Wycombe Wanderers (3-2)

Het League One duel tussen Wrexham en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 3-2 overwinning voor Wrexham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Max Cleworth, waarmee Wrexham met 1-0 de leiding nam. Wrexham vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jack Marriott op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist Wycombe Wanderers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Richard Kone.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Wrexham vergroot nadat Steven Fletcher de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wycombe Wanderers dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Sam Vokes de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Yates bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Wrexham.

LIVE Wrexham - Wycombe Wanderers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wrexham - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Wrexham Doelpunt Max Cleworth Wrexham 1-0
27' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Tyreeq Bakinson Wycombe Wanderers
29' Doelpunt Wrexham Doelpunt Jack Marriott met assist van Ollie Palmer Wrexham 2-0
51' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Daniel Udoh voor Tyreeq Bakinson Wycombe Wanderers
58' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Richard Kone Wycombe Wanderers 2-1
63' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Andy Cannon Wrexham
63' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Jaiden Bartolo voor Kieran Sadlier Wycombe Wanderers
67' Wissel Wrexham Wissel Steven Fletcher voor Ollie Palmer Wrexham
71' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor George Dobson Wrexham
76' Wissel Wrexham Wissel George Evans voor Andy Cannon Wrexham
76' Wissel Wrexham Wissel Sam Dalby voor Jack Marriott Wrexham
83' Doelpunt Wrexham Doelpunt Steven Fletcher Wrexham 3-1
84' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sam Vokes voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
88' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Jasper Pattenden voor Daniel Harvie Wycombe Wanderers
88' Wissel Wrexham Wissel Sebastian Revan voor Elliot Lee Wrexham
89' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Sam Vokes met assist van Luke Leahy Wycombe Wanderers 3-2
92' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Steven Fletcher Wrexham
Video hoogtepunten en samenvatting Wrexham - Wycombe Wanderers
Opstellingen Wrexham - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Wrexham en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wrexham gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.