Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Birmingham City (2-3) || League One 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 17 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Birmingham City (2-3)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Lewis Smith geëindigd in een 2-3 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Krystian Bielik zette Wycombe Wanderers op een 1-0 voorsprong in de 22e minuut van de wedstrijd. Birmingham City kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Alfie May, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Luke Harris zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Birmingham City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor Birmingham City vergroot nadat Willum Thór Willumsson de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wycombe Wanderers dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Sam Vokes de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lewis Smith bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Birmingham City.

LIVE Wycombe Wanderers - Birmingham City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Alfie May Birmingham City
17' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Daniel Harvie Wycombe Wanderers
22' Eigen doelpunt Wycombe Wanderers Eigen doelpunt Krystian Bielik Wycombe Wanderers 1-0
30' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Luke Leahy Wycombe Wanderers
31' Doelpunt Birmingham City Doelpunt Alfie May Birmingham City 1-1
47' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Josh Scowen Wycombe Wanderers
55' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Alex Cochrane Birmingham City
58' Wissel Birmingham City Wissel Koji Miyoshi voor Emil Hansson Birmingham City
58' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Daniel Udoh voor Ryan Tafazolli Wycombe Wanderers
58' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Tyreeq Bakinson voor Matt Butcher Wycombe Wanderers
60' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Jasper Pattenden voor Richard Kone Wycombe Wanderers
64' Wissel Birmingham City Wissel Ayumu Yokoyama voor Keshi Anderson Birmingham City
64' Wissel Birmingham City Wissel Willum Thór Willumsson voor Marc Leonard Birmingham City
68' Doelpunt Birmingham City Doelpunt Luke Harris met assist van Ayumu Yokoyama Birmingham City 1-2
68' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Wycombe Wanderers
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sam Vokes voor Luke Leahy Wycombe Wanderers
82' Doelpunt Birmingham City Doelpunt Willum Thór Willumsson Birmingham City 1-3
84' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Jaiden Bartolo voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
85' Wissel Birmingham City Wissel Lukas Jutkiewicz voor Alfie May Birmingham City
85' Wissel Birmingham City Wissel Brandon Khela voor Luke Harris Birmingham City
90' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Sam Vokes met assist van Kieran Sadlier Wycombe Wanderers 2-3
95' Wissel Birmingham City Wissel Alfons Sampsted voor Willum Thór Willumsson Birmingham City
101' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Jason McCarthy voor Josh Scowen Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Birmingham City
Opstellingen Wycombe Wanderers - Birmingham City
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.