Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Crawley Town (1-0) || League One 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 5 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crawley Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Crawley Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Crawley Town (1-0)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Crawley Town is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Fred Onyedinma, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Wycombe Wanderers - Crawley Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Crawley Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Bradley Ibrahim Crawley Town
23' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Fred Onyedinma met assist van Josh Scowen Wycombe Wanderers 1-0
28' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Harry Forster Crawley Town
57' Wissel Crawley Town Wissel Charlie Barker voor Joy Mukena Crawley Town
63' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Beryly Lubala voor Fred Onyedinma Wycombe Wanderers
63' Wissel Crawley Town Wissel Panutche Camará voor Bradley Ibrahim Crawley Town
64' Wissel Crawley Town Wissel Jack Roles voor Harry Forster Crawley Town
64' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Daniel Udoh voor Richard Kone Wycombe Wanderers
73' Wissel Crawley Town Wissel Rushian Hepburn-Murphy voor Junior Quitirna Crawley Town
73' Wissel Crawley Town Wissel Tola Showunmi voor Will Swan Crawley Town
79' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Luke Leahy voor Cameron Humphreys Wycombe Wanderers
83' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Panutche Camará Crawley Town
86' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Jay Williams Crawley Town
88' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Josh Flint Crawley Town
89' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Kieran Sadlier voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
89' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
96' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Joe Low Wycombe Wanderers
96' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Tola Showunmi Crawley Town
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Crawley Town
Opstellingen Wycombe Wanderers - Crawley Town
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Crawley Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Crawley Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.